Tavşanlı ile aramızı bozamazlar

Tavşanlı ile aramızı bozamazlar

21 Nisan 2014
Geçen hafta oynan Altınova Belediyespor ve Tavşanlı Belediyespor futbol müsabakasında yaşanan olaylar sonrası Tavşanlı Belediyespor Teknik Direktörü başarısızlığın vermiş olduğu eziklik duygusu içerisinde hareket ederek iki kulübün kardeşliğine gölge düşürmek istemiş ve yakışıksız ifadeler kullanmıştır. Ancak iki kardeş kulübün kardeşliğinin bozulmasına bu ve buna benzer insanların davranışlarının ve açıklamalarının amacına ulaşamayacağının altını çizmek isteriz. Genel Kaptanımız Sn. Muhsin Kaya’yı holigan sıfatıyla adlandıran şahsın açıklamaları saha içerisindeki olayları çarpıtması, kendisini gündeme taşıma gayreti, yıllardır onuru ve şerefiyle, sportmence mücadele eden ve başarılı olan takımımızı tüm kamuoyunda herkese düşman göstermesi ve anlatması, söylemlerinde düşman kelimelerini sık sık dile getirmesi aslında kimin holigan olduğunun bir göstergesidir. Takımımız futbolcularının nereli olduğu, nereden geldiğini, Yalova’dan futbolcu alınıp alınmadığını gündeme taşıyan futbolda ve tüm spor branşlarında transferlerin uluslararası olduğunu bilmeyen ayrıca formalarını giydiği, terini akıttığı tüm futbolculara hakaret ettiğini anlayamayan böyle bir zihniyetin açıklamalarıyla takımları birbirine düşman göstermesinden dolayı bu şahsın belgesini yırtıp bir kenara çekilmesi hatta mümkünse tüm spor müsabakalarından uzak durması gerektiğini düşünmekteyiz. Böyle açıklama yapan bir teknik direktör futbol tarihine kara leke olarak geçmiştir. Ayrıca Takım kaptanımız ve kalecimizi hedef alması, ceza almasını sağlamaya çalışması, saha içerisinde yaşanmayan olayları yaşanmış gibi göstermesi, hiç akıllarda olamayan ve kulübümüze yakışmayacak teşvik pirimi söylemlerini diline dolaması akıllara şu soruyu getirmektedir. Kalecimiz ve bazı sporcularımız bu sahte provokasyon neticesinde ceza alsaydı bunun pirimi kime yazılırdı. Son olarak Altınova Belediyespor Kulübünün muhatabı, Tavşanlı Belediyespor Kulübü Başkanı ve Yöneticileridir. Bu sebepten dolayı herkes haddini bilmelidir. Bir takımın Teknik Direktörü bizlerin muhatabı değildir. Tavşanlı Belediyespor Teknik Direktörünün açıklamalarını esefle kınadığımızı tüm spor camiasına bildirir, bu açıklamalar Kulübümüz Başkanına, Yönetimimize, Genel Kaptanımıza ve futbolcularımıza yapılan spor ahlakına uymayan davranışlar ve yalanlar için yapılmıştır. Tüm spor kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla.