Altınovalı güreşçilerden önemli başarı

Altınovalı güreşçilerden önemli başarı

18 Mart 2019

Türkiye Şampiyonasında; Altınova Belediyesisporlu güreşçilerden 38 kiloda Emin Kapal, 85 kiloda Ali Doruk, 100 kiloda Yusuf Eren Şen ve 41 kiloda Ozan Dumaner sıkletlerinde derece yaparak önemli bir başarıya imza attılar.

ORAL’A TEŞEKKÜR

Altınova Belediyesispor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya, sporcuların önemli bir başarıya imza attıklarını ifade ederek, “Sporcularımız ileride çok daha başarılı müsabakalara imza atacaklar. Biz onlara güveniyoruz. Takımımıza sahip çıkan ve her türlü desteği bize sunan Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a, kulüp başkanımız Sedat Ok’a, belediye meclis üyelerimiz ile kulüp yönetimimize teşekkür ederiz” dediler.

Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Okullar Arası Yıldızlar Grup Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuları ve hocalarını kutladı.