Sporda Altınova damgası

Sporda Altınova damgası

2 Ağustos 2018

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki ‘’İş Birliği Protokolü’’ kapsamında yapılan Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesinin birinci aşama test ölçümleri tamamlandı. Değerlendirme sonuçlara göre, Yalova’da en çok Altınova’daki öğrenciler esti geçti.

ALTINOVA’DAN 47 ÖĞRENCİ SEÇİLDİ

Spor Eğitimi ve Bilim Kurulu üyeleri tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda Altınova’da 47 öğrenci ve velileri Altınova Vakıfbank İlkokulu Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. 47 öğrenciden 28’i ilk çalışmalarını Altınova Belediyesi Spor Salonu’nda yaparken, tatildeki öğrenciler, önümüzdeki günlerde gruba dahil olacaklar.

EN ÇOK ALTINOVA’DAN ÇIKTI

Yalova genelinde yetenek taraması çalışmalarında en çok Altınova’dan öğrencinin değerlendirilmeye alındığını ifade eden Altınova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait başaran, “İlçemizin öğrencilerimizin spora olan ilgisi oldukça üst düzeyde. Bunda Altınova Belediyemizin katkısı çok önemli. Bize her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a teşekkür ederiz” dedi.

İLK ÇALIŞMA

Vakıfbank İlkokulu’nda yapılan toplantının ardından testi geçen öğrenciler ilk çalışmalarınAltınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya öncülüğünde Altınova Belediyesi Spor Salonu’nda yaptı.