Spor ahlakı çerçevesinde hak eden kazansın

Spor ahlakı çerçevesinde hak eden kazansın

16 Nisan 2018

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok, Gebzespor ile oynayacakları 3. Lige çıkış play-off karşılaşması öncesi futbolcularının kafalarının karıştırılmaya çalışıldığını, bunun spor ahlakına uymadığını dile getirdiler.

“KULÜBE VE ARKADAŞLARINA İHANETTİR”

Altınova Belediyespor Futbol Takımı Kaptanı Cihan Korucu’nun play-off müsabakası öncesi takımdan ayrılıp, şehri terketmesinin spaorcu ahlakına sığmadığını ve bu durumu şiddetle kınadıklarını dile getiren Başkanlar Oral ve Ok, “Tek kuruş alacağı bulunmayan, takımın kaptanlığını yapan Cihan’ın bu davranışı kulübe ve birlikte ter döktüğü arkadaşlarına ihanettir” dediler.

“CENTİLMENLİĞE SIĞMAZ”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok, sezon boyunca çok çalışarak hilesiz, hurdasız bir şekilde mücadele verip haftalar önce BAL Liginde şampiyonluklarını ilan ettiklerini hatırlatarak, “Büyük emek vererek, alın teri dökerek son viraja geldik. Bu aşamada, futbolcularımızın kafası karıştırılmak isteniyor. Futbolcularımıza musallat olunuyor. Bu centilmenliğe, sporcu ahlakına aykırı kabul edilmez davranışlar. Takım Kaptanı Cihan’ın kulüpten ayrılması da bu çerçevede bir durum. Biz herşeye rağmen sahaya çıkacak, centilmence mücadele verecek ve maçı sahada kazanacağız.” Dediler.

MAÇA DEVAT

Play-of mücadelesinde Gebze Spora başarılar da dileyen Oral ve Ok, “Sahada hak edenin kazanmasını diliyoruz. Bu arada 22 Nisan 2018 Pazar günü saat 15:00’te Kütahya Tavşanlı stadında oynanacak olan maça, çevre ilçe ve Yalovalı sporseverleri davet ediyoruz. Maça otobüslerimiz 22 Nisan 2018 Pazar günü saat 09:00’da Altınova Belediyesi binası önünden kalkacaktır” dediler.