Orhangazi Güreşlerine Altınova damgası

Orhangazi Güreşlerine Altınova damgası

16 Mayıs 2018

Orhangazi Belediyesi 2. Ata Sporları Festivali Yağlı Güreşlerinde dereceye giren Altınova Belediyesporlu güreşçiler, Altınova Belediye Başkan Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ettiler.

KUTLADI

Altınova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya ile Orhangazi’de dereceye giren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.

Şampiyon olan güreşçileri kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Başta hocalarımız olmak zere tüm takımı yürekten kutluyorum. Güreş konusunda ilçemizde önemli bir potansiyel var. Bu potansiyeli de hocalarımız en iyi şekilde değerlendiriyor. Takımıza bundan sonraki müsabakalarda da başarılar diliyorum” diye konuştu.

DERECEYE GİREN GÜREŞÇİLER

Orhangazi Belediyesi 2. Ata Sporları Festivali’nde dereceye giren Altınovalı güreşçiler şöyle: “Minik 1 Boyunda Nurettin Emin Kapal birinci, Mink 2 Boyunda; Güven Can Türkoğlu birinci, Enes olgun ve Berat Kanar üçüncü, Teşvik 1 Boyunda Arif Kanar birinci,  Hamza Mücahit Karadağ üçüncü, Tozkoparan Boyunda Ali Efe Sönmezgil üçüncü, Deste Küçük Boyda İbrahim Beşkant üçüncü, Küçük Orta Küçük Boyda Selçuk Kılıçarslan üçüncü oldu.”