Kaymakam Kaya’dan anlamlı ziyaret

Kaymakam Kaya’dan anlamlı ziyaret

4 Ocak 2018

Antalya Belek Limak Arcadia Otel’de devre arası hazırlık kampı yapan Altınova Belediyespor Futbol Takımı’nı ziyaret eden Altınova eski Kaymakamı Antalya Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, takıma başarılar diledi.

“DUALARIM SİZLERLE”

Bal ligi 12. Grupta ilk devreyi lider olarak kapatan Altınova Belediyespor Futbol Takımı’nın Antalya Kampı’nı ziyaret eden Antalya Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, kulüp yöneticileri ve futbolcularla hasret giderdi. Altınova Belediyespor’u yakından takip ettiğini ifade eden Kaymakam Kaya, “Dileğimiz takımın şampiyon olarak 3. Lige çıkması. Bunun gerçekleşeceğine inancımız tamdır. Size bu zor maratonda başarılar diliyorum. Kalbim ve dualarım sizlerle” dedi.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Kaymakamı Nurullah Kaya’nın ziyaretinde; Altınova Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Erbeyli ve Mustafa Yurt, Altınova Belediyespor Genel koordinatörü Abdurrahman Güneş ve Altınova Belediyesi eski Meclis üyesi Halil Çorbacı da hazır bulundu. Ziyarette Kaymakam Kaya’ya Altınova Belediyespor forması hediye edildi.