Hersekspor’dan teşekkür ziyareti

Hersekspor’dan teşekkür ziyareti

7 Kasım 2018

Hersekspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altınbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akyol, Hersek Mahalle Muhtarı Vedat Gencebay ve Hersekliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uysal, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Altınova Belediye Meclis üyesi ve Hersekspor eski Başkanı Ali Koçal ve Belediye Meclis üyesi Altınova Belediyespor Başkanvekili Fevzi Arıcı da hazır bulundu.

ÖNEMLİ HEDEF

Sezon öncesi takımın son durumu hakkında Başkan Oral’a bilgi veren Hersekspor Kulüp Başkanı Altınbaş, “Desteklerinizle bu sezon amacımız liği şampiyon olarak bitirmek. Bizim en büyük hedeflerimizden birisi de BAL Liginde mücadele eden Altınova Belediyesporumuza futbolcu kazandırabilmek. Desteklerinizden dolayı Hersek Camiası olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Oral da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hersekspor’a yeni sezonda başarılar diledi.