Hersek Stadının zemini yenilendi

Hersek Stadının zemini yenilendi

23 Haziran 2018

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve Milletvekili Danışmanı Emrah Bektaş, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından Hersekzade Ahmet Paşa Stadı zemini yenilendi.

PROTOKOL YAPILMIŞTI

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu arasında imzalanan protokole çerçevesinde Altınova Hersek Stadı FİFA Onaylı Suni Çime kavuştu.

TEŞEKKÜR

Altınova Belediyespor’un bu yıl da BAL Ligi şampiyonluk mücadelesi vereceğini ve hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyleyen Başkan Oral, “İnşallah maçlarımızı sahamızın yeni zemininde oynayacağız. Bize bu konuda destek olan AK Parti Yalova Milletvekilimiz Fikri Demirel’e, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve ekibine Altınova Camiamız adına teşekkür ederim” dedi.