Dostluk kazandı

Dostluk kazandı

11 Aralık 2017

Sahadan 2-1 mağlup olarak ayrılan Çerkezköy 1911 yönetici ve taraftarının misafirperver tavrı alkış aldı.

TEŞEKKÜR

Altınova Belediyespor’un Çerkezköy’e gelişinden itibaren takım yöneticileri, futbolcu ve taraftarı Yalova Eski Vali Yardımcısı Mevcut Çerkezköy Kaymakamım Atilla Selami Abban hiç yalnız bırakmadı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çerkezköy 1911 Kulübü camiasına örnek ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Oral, “Altınova Belediyespor kafilemizin Çerkezköy’e ulaşmasından itibaren bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimiz Çerkezköy Kaymakamım Atilla Selami Abban’a camiamız adına teşekkür ederiz” dedi.

Çerkezköy 1911 galibiyetiyle adım adım şampiyonluğa yaklaştıklarını ifade eden Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok da, “Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Çerkezköy 1911 Kulüp Başkan ve yönetimi ile tüm Çerkezköy camiasına teşekkür ederiz” diye konuştu.