Altınova, Şampiyonluğunu ilan etti

Altınova, Şampiyonluğunu ilan etti

19 Mart 2018

BAL liginin bitimine 3 hafta kala 12 puan farkla şampiyonluğunu garantileyen Altınova Belediyespor, taraftarını sevince boğdu.

“BAŞARI TESADÜF DEĞİL”

Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadında olynanan Kadıköy Maçını 4-2 kazanarak, BAL 12. Grup’ta Şampiyonluğunu ilan eden Altınova Belediyespor ilçede büyük sevinç yarattı.

Gelen şampiyonluğun ardından Altınova Belediyespor Camiasını kutlayan Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok, “Teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize sezon başından beri olan güvenimizi boşa çıkarmadıkları için teşekkür ediyorum. Çok zorlu ve güçlü takımlara karşı elde ettiğimiz bu başarı tesadüf olmadığını herkes gördü.

“HEDEF PLAY-OFF”

Altınova Belediyespor spor camiası tek vücut oldu. Kaymakamından, belediye başkanına, yönetiminden hocasına, futbolcusundan taraftarına herkes elinden gelenin fazlasını yaparak şampiyonluğu hak etti. Şampiyonluğumuzda emeği geçen bizi maddi manevi destekleyen herkese teşekkürler ederiz. Bundan sonraki hedefimiz hep beraber play-off maçına hazırlanmaktır. Şampiyonluğumuz Altınova Belediyespor ve Yalova futbol camiasına hayırlı olsun.

KUTLADI

Şampiyonluğun ardından Altınova Camiasını kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Bu sezon önce her zamankinden daha fazla inandık. Her zamankinden daha çok çalışıp ter döktük. Çok önemli rakiplerimizi birer birer geçtik. Camia olarak çok emek verdik. Sonuç olarak hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaştık. Şimdiki hedefimiz play-off’u kazanarak 3. Lige çıkmak var. Bunu da başaracak inanca ve güce sahibiz. Kulüp yönetimimizi, teknik heyetimizi, futbolcularımızı, taraftarımızı kutluyorum” dedi.