Altınova, dualarla uğurlandı

Altınova, dualarla uğurlandı

20 Nisan 2018

22 Nisan Pazar günü Eskişehir Yeni Stadyumunda 15:00’da Gebzespor ile 3. Lige yükselme maçı oynayacak Altınova Belediyespor, bu şehre uğurlandı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kulüp Başkanı Sedat Ok ve yöneticilerin yanı sıra Sarı Yeşilli renklere gönül vermiş isimler uğurlamaya katılırken teknik heyet ve futbolcular dualarla şehirden ayrıldı.

“3. LİGE ÇIKACAĞIZ”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral,” O sene bu sene dediğimiz sezonda önümüzde tek maç kaldı. inşallah 22 Nisan Pazar günü Eskişehir’de Gebzespor’u mağlup edip 3. Lige yükseleceğiz. Takımımızı dualar eşliğinde Eskişehir’e uğurladık. Maça otobüslerimiz 22 Nisan 2018 Pazar günü saat 09:30’da Altınova Belediyesi binası, saat 09:30’da Yalova Heykel’den ve Saat 09:30’da Karamürsel İlhan Çınar Meydanı’ndan kalkacaktır. Tüm Yalovalılar maça davetlidir” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK MAÇ PAZAR GÜNÜ”

Altınova Belediyespor ile Gebzespor arasında oynanacak BAL Play-Off 1. Tur müsabakası 22 Nisan Pazar günü Eskişehir’de Eskişehir Yeni Stadyumunda oynanacak. 15:00’da başlayacak maça Türkiye Futbol Federasyonu kıdemli hakemleri atardı. Kritik 90 dakikada İstanbul bölgesinden Oğuzhan Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Vargün ve Mücahir Değermenci yapacak. Pazar günkü maç sonunda galip gelen takım 3.lige yükselirken, mağlup olan takım ise BAL Play-Off 2. Tur müsabakasına çıkacak.