Altınova Belediyespor’a tam destek

Altınova Belediyespor’a tam destek

17 Nisan 2018

Önce takım kaptanı kulüpten ayrılan ardından maç yeri değiştirilmek istenen Altınova Belediyespolu futbolcular, 3. Lig için gün sayıyor. Birlik ve beraberliği üst noktada olan takıma il ve ilçe protokolü de tam destek veriyor.

FUTBOLCULARLA BULUŞTULAR

Altınova Kaymakamı Zafer Engin, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Denirel, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat ok ve yöneticiler, futbolcularla bir araya geldiler.

ŞAMPİYONLUKTAN SONRA KIBRIS TATİLİ

Hersek Lagünü kıyısında yanındaki Altınova Belediyespor Tesislerinde bir ayaya gelen protokol, futbolcular ve teknik heyetle birlikte yemek yiyerek destek verdiler. Takımın 3. Lige çıkması durumunda Kıbrıs tatili sözü veren Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, “Kaymakamlığımız ve belediyemizle birlikte sizi Kıbrıs’a götüreceğiz” müjdesini verdi.

“SİZLERE GÜVENİYORUZ”

Altınova Belediyespor’un 3. Lige çıkacak güçte bir takım olduğunu söyleyen Milletvekili Demirel, “13 puan farkla şampiyon olmanız bunun bir göstergesi. Tüm Yalova olarak sizin yanınızdayız. Size olan güvenimiz tamdır. Şartlar ne olursa olsun sahada rakibinizi yenerek 3. Lige çıkacak güçtesiniz” dedi.

“3. LİGDE YALOVA’YI ALTINOVA TEMSİL EDECEK”

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak da, Altınova Belediyespor’a başarılar dileyerek, “Biz inanıyoruz, önümüzdeki sezon 3. Ligde Yalova’yı Altınova temsil edecek. Sizler camia ile kenetlenerek bunu başaracak inançta ve güçtesiniz. Çıkıp futbolunuzu oynayıp, Gebze’yi yeneceksiniz” diye konuştu.

“BİZİ 3. LİGE TAŞIYACAKSINIZ”

Altınova Beleidyespor’un Bal Liginin en iyi ve güçlü takımı olduğunu söyleyen Altınova Kaymakamı Zafer Engin, “Bunu sadece futboldan anlayan, kendi çapımızda oynayan biri olarak söylemiyorum. Sezon istatistikleri de bu görüşümüzü destekliyor. Sizler sahada Gebzespor’u yenip, bizi 3. Lige taşıyacaksınız” dedi.