Altınova, 3 golle 3 puanı aldı

Altınova, 3 golle 3 puanı aldı

21 Kasım 2021

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 2. grupta 4. Haftada Altınova Belediyespor, Bigadiç Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 2. Grupta Altınova Belediyespor, kendi sahasında Bigadiç Belediyespor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Altınova Belediyespor, Altınova Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumunda onadığı maçta Bigadiç Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla yenmeyi başardı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Altınova Belediyespor, ikinci yarı bir gol daha buluarak maçı 3-0 kazandı.

Altınova Belediyespor’un gollerini; 14. Dakikada Emrehan, 38. Dakikada Uğur Yalçın ve 90. Dakikada Mustafa Bayramoğlu kaydetti. Bu sonuçla Altınova Belediyespor’un puanı 7’ye çıktı.

Ligin 5. Haftasında Altınova Belediyespor, deplasmanda Gönen Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.