YGC’den Oral’a ziyaret

Geri

YGC’den Oral’a ziyaret

25 Ekim 2016

HABERİ DİNLE

 

 

Ziyarete; Yalova Gazeteciler Cemiyeti (YGC) Başkanı Ayhan Polat, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Sekreteri İbrahim Sevinçler, Yalova Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Aydın Mert, Emine Ballı ve İsmail Ersan katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, 6-9 Ekim tarihlerinde Yalova’da düzenlenen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 9. Başkanlar Kurulu toplantısı için verdiği desteklerden dolayı Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a teşekkür ederek, etkinliğin ardından ziyaretçilerin verdikleri olumlu tepkileri kendisine bildirdi. Polat, Hersek Lagününe olan ziyaretten dolayı TGK üyelerinin son derece memnun kaldıklarını belirterek bu yapılan çalışmalardan dolayı da kendisine teşekkürlerini bildirdi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova’nın ve Altınova’nın tanıtımında önemli olacaklarını düşündükleri bu organizasyona verdikleri destek için son derece memnun olduklarını belirterek, böyle bir etkinliğe destek vermelerine vesile olan Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve üyelerine teşekkür etti.