Yaz Kur'an Kursu tamamlandı

Yaz Kur'an Kursu tamamlandı

18 Ağustos 2017

Altınova’da 2 ay süren yaz Kur’an kursunu tamamlayan öğrenciler için yılsonu programı düzenlendi. Törende Altınova Belediyesi öğrencilere satranç takımı hediye etti.

Altınova ilçesinde yaz Kuran Kursuna katılan 200 öğrenci için tören düzenlendi. Törende Altınova Belediyesi tarafından öğrencilere satranç takımı ve şapka hediye edilirken, pide ile ayran ikram edildi.

TEK TEK KUTLADILAR

Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii’nde düzenlenen törene Altınova Belediye Meclis üyeleri Hasan Karabacak ile Birol Bayram, Altınova Belediyesi Sosyal işler Sorumlusu Hakan Beykoz, Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii İmamı Kemaleddin Kaya ve caminin Müezzin-Kayyımı Abid Duman, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kerim tilavetinde bulunan öğrenciler ilahiler okurken, Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii caminin Müezzin-Kayyımı Abid Duman tarafından dua edildi. Belediye Meclis üyeleri Hasan Karabacak ve Birol Bayram öğrencileri tek tek tebrik ederken, ailelerini de kutladılar.