Voleybolculara moral ziyareti

Geri

Voleybolculara moral ziyareti

3 Ağustos 2018

HABERİ DİNLE

Altınova Kaymakamı Zafer Engin beraberinde Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Başaran ve Altınova Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Muhsin Kaya ile birlikte Altınova Belediyespor Voleybol Takımını antrenmanda ziyaret etti.

“HEDEF, SEVDİRİP YAYGINLAŞTIRMAK”

Kaymakam Engin, Başkan Oral ve beraberindekiler antrenmanı izledikten sonra Altınova Belediyespor Voleybol Antrenörü Yasemin Karagüney’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başlıca hedeflerinin voleybolu çocuk ve gençlere sevdirerek, yaygınlaştırmak olduğunu dile getiren Altınova Belediyespor Voleybol Antrenörü Yasemin Karagüney, “İyi bir takım oluşturuyoruz. Öğrencilerimiz ileriki dönemlerde daha da iyi duruma gelecek. Bu sene ligde hedefimiz şampiyonluk” dedi.

“CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Antrenörü Yasemin Karagüney’e çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Oral, “Gençlerimizi spora sanata yönlendirmek, sosyalleştirmek bu vesileyle kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla ciddi çalışmalar yapmaktayız. İlçemizde spora yönelik ciddi bir potansiyel var. Altınova sporun her branşında sporcu yetiştirebilecek enerjiye sahip. Spor yapan tüm öğrencilerimiz kutluyorum” diye konuştu.

“BAŞARI GELİYOR”

Altınova Kaymakamı Zafer Engin de ilçede spora yönelik çalışmaların meyvelerini verdiğini ifade ederek, “İlçemiz sporun birçok dalında yapılan müsabakalarda dereceler almakta. Spora ve öğrencilerimize her türlü desteği sağlayan Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a teşekkür ederim” dedi.