Vatandaşların evine konuk oldu

Vatandaşların evine konuk oldu

18 Temmuz 2016

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki vatandaşların evine misafir olarak oruca birlikte niyetlendiler.

EVLERE KONUK OLDU

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Ramazan ayı boyunca iftarların dışında sahurlarda da vatandaşlarla bir arada oluyor. Ramazan ayını ilçe halkıyla geçirmeye özen gösteren Başkan Oral, iftarların dışında sahurda da vatandaşlarla bir arada olmayı tercih ediyor. Ramazan ayı boyunca her gece sahurda bir eve konuk olan Başkan Oral’ın bu hassasiyeti vatandaşlardan da büyük takdir topluyor.

BİRLİKTE NİYETLENDİLER

Oruca, ilçede yaşayan vatandaşlarla birlikte niyetlenen Başkan Oral birlikte oruca niyetlendi. Başkan Oral Ramazan ayının son oruçlarına; 18. Sokak sakinleri, Gülizar - Hüseyin Elbeyli Ailesi, Muhammed ve Hasan Sancaktutan Ailesi, Alemdar Ailesi, Sancaktutan Ailesi, Cumhuriyet Parkımızda İrfan Sevinç ve Necmettin Usta ve komşularıyla niyetlendi.