Vatandaşla kesintisiz iletişim

Vatandaşla kesintisiz iletişim

25 Mayıs 2016

Her pazartesi günü belediye meclis üyeleri ve birim amirleriyle mahalle gezisi yapan Başkan Oral, vatandaşların taleplerini yerinde dinliyor.

“KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ”

Altınova’daki tüm mahalleleri cadde cadde sokak sokak gezerek yapılan çalışmaları ve sorunları yerinde gördüklerini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Vatandaş bizim ayağımıza değil, bizler vatandaşın ayağına gidiyoruz. Birkaç gün önceden dağıttığımız talep ve şikayet formlarını gezilerimizde vatandaşlarımızdan topluyoruz. Halkımızın istek ve şikayetlerini direk olarak tespit ediyoruz. Bunun yanı sıra devam eden çalışmalarımızı inceliyoruz. Hizmetlerin verimliliği ve sorunların kısa sürede çözümünde mahalle gezilerinin büyük yararını görmekteyiz” diye konuştu.