Vatandaşa aşure dağıtıldı

Vatandaşa aşure dağıtıldı

1 Mart 2014

GELENEKSEL

Aşure dağıtımında konuşan Altınova Belediye Başkan Vekili Muhsin Kaya “Hicri Yılbaşı’yla birlikte gelen Muharrem ayının nedeniyle düzenlediğimiz Aşure Günü’nde bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Her yılın aşure dağıtıyoruz. Bunu bir gelenek haline getirdik. Yaptığımız davranışlarla gençlerimize örnek olmak istiyoruz” dedi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Altınova Belediyesi’nce ilçede vatandaşlara aşure dağıtıldı. Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirilen aşure dağıtımına Ankara’da bulunan Belediye Başkanı Dr. Metin Oral katılamazken; Altınova Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öte yandan; Altınova’da kurulan pazarda da beledeye görevlileri, vatandaşlar ile esnafa da aşure dağıttılar.