U18’de Altınova Belediyespor şampiyon

Geri

U18’de Altınova Belediyespor şampiyon

28 Ocak 2023

HABERİ DİNLE

U18 Ligi A Grubunu 31 puanla lider bitiren Altınova Belediyespor, play off finalinde Doğuşspor’u mağlup ederek şampiyon oldu.

U18 Ligi Play Off finalinde Doğuşspor’u 4-1 yenen Altınova Belediyespor, şampiyonluğa ulaştı. Bu sonuçla Altınova Belediyespor U18 Takımı, Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında mücadele edecek.

Kupayı Başkan Oral verdi

Karşılaşmayı takip eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok, Belediye Meclis üyesi ve Altınova Belediyespor Başkan Vekili Fevzi Arıcı, Altınova Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yurt ve Altınova Belediyespor Teknik Sorumlusu Abdurrahman Güneş, maç sonunda Doğuşspor ve Altınova Belediyesporlu futbolcuları kutladılar.

Altınova Belediyesporlu U18 Takımı, şampiyonluk kupasını Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın elinden aldı.

“Gençlerimize güveniyoruz”

Uzun bir maratonun ardından şampiyonluğa ulaşan U18 takımını ve teknik heyeti kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Takımımıza inanıyorduk. Bizi mahcup etmeyen gençlerimizi kutluyorum. Altınova olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. Her branşta gençlerimizi teşvik ediyor, onların taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Her zaman gençlerimizin yanındayız” diye konuştu.

Kutlama yemeği verdi

Başkan Oral, şampiyon olan U18 takımına Altınova Onur Restoranda yemek verdi. Yemeğe, Altınova Belediyespor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.