Türkiye için çalışıyoruz

Geri

Türkiye için çalışıyoruz

19 Haziran 2018

HABERİ DİNLE

AK Parti’nin 16 yılda yaptığı icraatların ortada olduğunu ifade eden AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, “Verdiğimiz tüm sözleri yerine getiriyoruz. Biz Türkiye için, aziz milletimiz için çalışıyoruz” dedi.

TEŞKİLATLAR GÖREV BAŞINDA

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova SKM Başkanı Metin Tok, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin, İlçe yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KAPI KAPI GEZİYOR

Hersek Mahallesi, Üç Evler, Dere Yolu, Radar Yolu, 38. Sokak, Zeytinlik Caddesi, Göl Caddesi, Çınar Koru, Çayırlar Ergenekon Caddesi Sümbül Sokak, Stadyum Caddesi Zambak Sokak, Menekşe Sokak, Çiçekler Caddesi, Dereyolu Caddesi, Köy Altı Caddesi Ve 70. Sokak ev ev gezilerek çalınmadık kapı bırakılmadı.

“GELECEĞE YENİ BİR ADIM”

Ülkemiz ve milletimiz açısından 24 Haziran seçimlerinin dönüm noktası olduğunu igfade eden AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, “Ülkemizin geleceğine damga vuracak bir seçimin eşiğindeyiz. 24 Haziran’da gelecek için yine bir adım atıyoruz. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaştırmak, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek için vatandaşlarımızdan destek istiyoruz” dedi.

“HALKIN İÇİNDEYİZ”

Sürekli halkın arasında olduklarını ilçeyi el ele vererek kalkındırdıklarını söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, “Yeni dönemde de aynı şekilde ilçemize, ilimize, ülkeye ve millete hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Milletimizin istekleri, ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretiyoruz. Milletten aldığımız destek ile daha güçlü bir Türkiye için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.