Altınova Belediyesi

TOKMAK KÖYÜNDE TÜRK BAYRAĞI VE MEŞALELERLE FENER ALAYI DÜZENLENDİ

29 Ağustos 2024

HABERİ DİNLE

TOKMAK KÖYÜNDE TÜRK BAYRAĞI VE MEŞALELERLE FENER ALAYI DÜZENLENDİ

Altınova’nın Tokmak Köyünde 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Bayrakları açılarak, meşaleler ile fener alayı düzenlendi.

Düzenlenen programa; Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Belediye Meclis Üyeleri Oğuz Aydın ve Gazi Yılmaz ile birlikte CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç ve yönetimi katılım sağladı.

Vatandaşlarla da sohbet etme imkânı bularak, halkın istek ve taleplerini dinleyen Başkan Fazlaca,’’30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Tokmak köyümüzde düzenlenen programa katılım sağladık. Buarada halkımızın istek ve taleplerini yerinde dinledik. Bizler vatandaşlarımızla fırsat buldukça bir araya gelmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

FAZLACA’DAN ÇOCUK PARKI SÖZÜ

Altınova’nın mücavir alanında kalan Tokmak köyüne her zaman sahip çıkacaklarını belirten ve vatandaşın çocuk parkı talebine kayıtsız kalmayan Fazlaca,’’ Vatandaşlarımızın taleplerine hiçbir zaman kayıtsız kalmayacağız. Bizlere en çok gelen talep köye çocuk parkı oldu. Buradan tüm vatandaşlarımıza sözümüz olsun, Tokmak köyümüze modern ve tam donanımlı çocuk parkı kazandıracağız.’’ diye konuştu.

Başkan Fazlaca program sonunda Tokmak köyüne yakışan yürüyüş gerçekleştirdiklerimi belirtti.