Tersan Tersanesi’nde gururlu bir gün

Geri

Tersan Tersanesi’nde gururlu bir gün

29 Mayıs 2018

HABERİ DİNLE

Norveç’in en büyük lojistik firmalarından Torghatten Nord için Altınova Tersan Tersanesi tarafından inşa edilen 3. Arabalı feribot düzenlenen törenle denize indirildi.

“GURURLU BİR GÜN”

Törene; AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf ziya Özatabak, Yalova İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Gemalmaz, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Ahmet Büyükgümüş ve davetliler katıldı. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Tersan Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Paksu, “Ülkemiz adına, tersanemiz adına gururlu bir günü yaşıyoruz” dedi.

“3 BİN ÇALIŞAN VAR”

Törende konuşan Tersan Tersanesi Genel Müdürü Mehmet Gazioğlu tersanelerinde 3 bin işçinin çalıştığını ifade ederek, “Tüm çalışanlarımız ekip ruhuyla hareket ederek bu başarıları elde ediyoruz. Üç kardeşin sonuncusunu denize indirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel eserin ortaya çıkmasında katkısı olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

“ZAMANINDA TESLİM ÖNEMLİYDİ”

Törende konuşan Torghatten Nord CEO’su Torkild Torkildsen törene katılan tüm misafirlere ve özellikle Tersan Tersanesi çalışanlarına teşekkür ederek, “Bu proje bizim şirketimiz için çok büyük önem taşıyor. Bu gemiler Norveç’in en büyük sularında görev yapacak. 1 Ocak tarihi itibariyle gemiler yola çıkacak. Bizim için en önemli konu projelerin zamanında teslim edilmesiydi. Bundan dolayı Tersan Tersanesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaları n ardından FAEROY isimli feribotun kurdelesi Torghatten Grup Şirketlerinin CEO’su Mr. Brynjar Forbergskog tarafından kesilerek denize indirme töreni tamamlandı.