Tekvandocuların özel konukları vardı

Geri

Tekvandocuların özel konukları vardı

3 Aralık 2018

HABERİ DİNLE

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve beraberindeki heyet, Altınova Belediyespor Tekvando Takımı antrenmanını izlediler.

ANTRENMANA ZİYARET

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve Yönetim Kurulu üyesi Adnan Çakır, İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, Altınova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ufuk Kocatepe ve Altınova Belediyespor yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yurt, Altınova Belediyespor Tekvando Takımı antrenmanını izledi.

NEFES KESTİLER

Altınova Belediyespor Tekvando Antrenörlerinden Necmi Dalman’ın yaptırdığı antrenmanda genç sporcular misafirlerine nefes kesen gösteriler yaptı. Milli takıma sporcular veren Altınova Belediyespor Tekvando Takımı, yaptıkları gösteriyle büyük beğeni topladı. Gösteri müsabakası da yapan genç sporcular göz doldurdu.

“POTANSİYELİMİZ ÇOK İYİ”

Yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Özyiğit ve beraberindekilere bilgi veren Antrenör Necmi Dalman, “Çok iyi bir potansiyelimiz var. Bunu en iyi şekilde kullanmak için çalışıyoruz. Bizlere her türlü desteği veren Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a, belediye meclis üyelerimize, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok ve yönetim kurulu üyelerine genç sporcu kardeşlerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

“SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM”

Tekvando takımının önemli bir mesafe kat ettiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, “Kulüp yönetimimizden, hocamıza, velilerimizden sporcularımıza kadar çok iyi bir ortam yakaladık. Tekvandoda ciddi potansiyelimiz var. Sporcularımız önemli başarılara imza atıyor. Hocalarımızı, velilerimizi ve sporcularımızı kutluyorum” diye konuştu.