Tekvandocular göz dolduruyor

Geri

Tekvandocular göz dolduruyor

30 Aralık 2016

HABERİ DİNLE

Altınova Belediyespor Teakwondo Takımı, Antrenör İsa Gündağ nezaretinde çalışmalarını Altınova Belediyesi Spor Salonu’nda devam ediyor.

UMUT VAAT EDİYOR

Altınova Belediyesi Teakwondo Antrenörü İsa Gündağ nezaretinde antrenmanlarına haftada 2 gün devam eden genç sporcular, göz dolduruyor. Başta Konya’da gerçekleştirilen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası olmak üzere düzenlenen resmi ve özel turnuvalara katılarak tecrübe kazanan genç sporcular, büyük umut vaat ediyor.

ALTINOVA’NIN ÇOCUKLARI

Tamamı Altınova’da ikamet eden çocuklardan oluşan bir takım kurduklarını ifade eden Altınova Belediyespor Teakwondo Antrenörü İsa Gündağ, “Azimle, disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Hepsi pırlanta gibi gençlerimiz büyük bir şevkle antrenmanlara devam ediyor. Ailelerimiz de bu çalışmalarımıza destek verip, bizlerle iç içe oluyor. Bu gençlerden büyük başarılar bekliyorum. Sporun yanında sosyal çalışmalarda da bulunuyoruz. Bizlere her türlü desteği veren ve çok önemli imkanlar sağlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a gençlerimiz ve aileleri adına teşekkür ederim” dedi.