Tataristan Heyeti, Altınova’yı gezdi

Tataristan Heyeti, Altınova’yı gezdi

11 Mart 2023

Rusya Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nden gelen bakanlık yetkilileri, Altınova Hersek Mahallesini gezerek bölge hakkında bilgi aldı.

Tarım ve turizm kapsamında ülkemizi ziyaret eden Rusya Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nden bakanlık yetkilileri Altınova’yı da ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldılar.

Hersek Bölgesini gezdiler

Tataristan Heyeti, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ile Engelsiz Tıbbî Aromatik Bitkiler Bahçesi ve Hersekzade Ahmet Paşa Külliyesi’ni ziyaret ederek, bölge hakkında bilgi aldılar.

Keyifli ve verimli bir gün geçirdiler

Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ile Tıbbî Aromatik Bitkiler Bahçesi’ne hayran Bangladeş Heyeti, Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye'nin ilk ve tek Altınova Belediyesi Doğa Pasaportunu da alarak oldukça keyifli ve verimli bir gün geçirdiler.