"TASKİB, gözbebeğimizdir"

Geri

"TASKİB, gözbebeğimizdir"

23 Eylül 2018

HABERİ DİNLE

Altınova Belediye Başkanı ve TASKİB (Tavşanlı Altınova Subaşı Kaytazdere İtfaiye Birliği) Başkanı Dr. Metin Oral, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

GÖZ BEBEĞİ OLACAK”

Başkan Oral, hayatın birçok alanında hayati görevler üstlenen itfaiyecilerin haftasını kutladı. İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 304. yıl dönümünü ve itfaiyenin belediyelere geçişinin 95. Senesini kutlayan Başkan Oral, önceki yıl yapılan araç alımları ve yeni itfaiye binasının hizmete girmesiyle Altınova İtfaiye Teşkilatı’nın bölgenin göz bebeği olacağını söyledi.

7/24 GÖREVDE
İtfaiyecilerin 7/24 kutsal bir görevi yerine getirdiğini dile getiren Başkan Oral, “İtfaiye teşkilatı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveri ile çalışmakta. İtfaiyemiz, yangınların yanı sıra doğal afetlere ve kazalara daha hızlı mücadele edecek şekilde gerekli personel ve araç gereçlerle güçlendirilmekte. İtfaiye personelimiz 7 gün 24 saat canla başla hizmet vermekte. Bu duygu ve düşüncelerle tüm itfaiye teşkilatının haftasını kutlarım” dedi.