Şehit ve Gazi yakınlarıyla anlamlı program

Şehit ve Gazi yakınlarıyla anlamlı program

17 Mart 2019

Yemekli programda konuşan İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, “Şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Yetim ve öksüz kardeşlerimiz de bize emanettir” dedi.

TEK TEK İLGİLENDİLER

Onur Pidede düzenlenen yemekli, programa; Altınova İlçe Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova İlçe Emniyet Amiri Muhammed Ferit Duman, Altınova İlçe Jandarma Komutanı Burak Kılıç, daire amirleri, şehit ve gazi yakınları katıldı.

KUŞLARI İZLEDİLER
Yemeğin ardından şehit ve gazi yakınları Altınova Belediyesi Kuş Gözlem ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret ettiler. Şehit ve gazi yakınları Hersek Lagününde başta flamingolar olmak üzere göldeki kuşları izleme imkanı buldular. Her iki programda da İlçe Kaymakamı Özyiğit ve Belediye Başkanı Oral, misafirleriyle yakından ilgilendiler.