Şampiyondan Başkan Oral’a ziyaret

Şampiyondan Başkan Oral’a ziyaret

25 Nisan 2023

Kastamonu’da yapılan Türkiye Liseler Arası Tekvando Bölge Şampiyonasında Derya Namaz, gümüş madalya kazandı.

Marmara Bölge Şampiyonasında ikinci olarak Gümüş madalya kazanan Altınova Belediyespor Kulübü Tekvandocusu Derya Namaz, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.

Mutluluklarını paylaştılar

Altınova Anadolu Lisesi Öğrencisi, Altınova Belediyespor Kulübü Tekvandocusu Derya Namaz, Kastamonu’da yapılan Türkiye Liseler Arası Tekvando Bölge Şampiyonasında gümüş madalya kazanarak ikinci oldu. Altınova Belediyespor Tekvando Teknik direktörü İsa Gündağ, Altınova Anadolu Lisesi Okul Müdürü Bünyamin Kozaklı ve Marmara ikincisi derya Namaz, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştılar.

Derya Namaz’ı tebrik eden Başkan Oral, genç sporcuya başarılarının devamını diledi.

“Azimle çalışıyoruz”

Altınova Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü İsa Gündağ da, “Azimle, disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Hepsi pırlanta gibi gençlerimiz büyük bir şevkle antrenmanlara devam ediyor. Bu gençlerden büyük başarılar bekliyoruz” diye konuştu.