Parklar Ramazan’a hazırlanıyor

Parklar Ramazan’a hazırlanıyor

6 Haziran 2016

İlçede bulunan parkları gezerek, eksiklikleri belirleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Parklarımız mübarek Ramazan ayına hazır hale getirilecek” dedi.

HUMMALI ÇALIŞMA

Altınova Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, ilçe genelinde bulunan parklara genel bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.  Ekipler parklarda masa ve bankların tamiri, çim ve çiçeklerin bakımı, spor aletleri ve oyun gruplarının bakımı, ışıklandırma gruplarının değişimini ve onarımı, havuzların temizlenip yıkanması gibi işlemlerini sürdürüyor.

“TÜM ÇALIŞMALARI YAPIYOR”

Parkların Ramazan ayına hazır hale getirileceğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Parklarımıza gelen vatandaşlarımızı daha iyi misafir etmek ve ağırlamak için ekiplerimiz gerekli tüm çalışmaları yapıyor. Amacımız Altınova’ya yakışır parklar ve yeşil alanlar ortaya çıkarmak. Bölgemizin en güzel ilçesi Altınova’ya tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.