Oruçlar birlikte açılıyor

Oruçlar birlikte açılıyor

20 Haziran 2016

Altınova Belediyesi’nin mahalle iftarlarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Altınovalılar, iftarda bir araya gelerek oruçlarını birlikte açtı.

VATANDAŞLARLA İFTAR AÇTI

Belediye Meclis üyeleri ve belediye personeli ile başlayan Altınova Belediyesi iftarları mahalle buluşmalarıyla devam etti. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral Mahalle iftarları kapsamında; Erzurum Mahallesi Hasan Çavuş Parkı, Hürriyet Mahallesi 39.Sokak, Hürriyet Mahallesi Kaymakamlık önü, Cumhuriyet Mahallesi Pazar Yeri, Stadyum Caddesi, 38. Sokak Fıratlar Mevkii, Çınar Koru Mevkii ve Hersek Mahallesi Hersekzade Ahmet Paşa Camii Avlusu’nda vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

SONA GELİNİYOR

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 20 Haziran 2016 Pazartesi günü Altınova Belediyesi Düğün Salonu’nda ilçedeki esnafla birlikte iftar açacak. Altınova Belediyesi toplu iftarları, 23 Haziran 2016 Perşembe günü Havuzdere ve 24 Haziran Cuma günü Çavuşçiftliği Köyü iftarlarıyla son bulacak.