Oral’dan kadın personeline çiçekli kutlama

Oral’dan kadın personeline çiçekli kutlama

9 Mart 2023

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, belediyede çalışan kadın personelin ‘Kadınlar Gününü’ kutladı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın personelini ziyaret ederek kendilerine çiçek verdi.

“Omuz omuza veriyoruz”

Bizler, olumsuz şartları ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunu yaparken de kadınlarımızla omuz omuza veriyoruz. Benim gördüğüm ve emin olduğumu bir şey var ki, bugün Türkiye’de yaşanan güzel gelişmelerde kadınlarımızın çok büyük emeği, çok büyük desteği var. Kadının yaradılışında büyütmek ve güzelleştirmek vardır. Kadın eli neye değse o değişiyor, gelişiyor ve güzelleşiyor. Tüm hizmetlerimizde, tüm projelerimizde vatandaşımıza dokunduğumuz her işte onların çok büyük bir emeği var. Titiz ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum ve Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.