Oral’dan Erzurumlular Derneğine Ziyaret

Oral’dan Erzurumlular Derneğine Ziyaret

25 Nisan 2023

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve beraberindeki heyet, Altınova Anadolu Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe SKM Başkanı Mustafa Yurt, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa ve AK Parti Altınova İlçe Yönetim Kurulu üyesi Erkan Uysal Altınova Anadolu Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Oral, “Nene Hatun’un torunları Erzurumlu hemşerilerimizle bir araya gelerek hasbıhal ettik. Misafirperverliklerinden dolayı başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Altınova Anadolu Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Ferman Durmaz da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.