Oral´a teşekkür plaketi

Oral´a teşekkür plaketi

16 Ocak 2015

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, kayıp kaçakla mücadele anlamında ortaya koyduğu çabalardan dolayı Altınova Belediye Başkanı Metin Oral´a teşekkür plaketi verdi.

Suda yaşanan kayıp ve kaçaklara yönelik ciddi çalışmalar yapan Altınova Belediye Başkanı dr. Metin Oral’a Yeşil Körfez Su Birliği’nden teşekkür plaketi geldi. Altınova Belediye Başkanı Metin Oral'ı makamında ziyaret eden Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, "Yalova susuzluk anlamında ciddi bir sınav verdi. Susuzluğun giderilmesinde en önemli olan çalışmanın kayıp ve kaçakla mücadele olduğunu her seferinde belirttik. Bu uyarıya ilk tepkiyi veren belediye ise Altınova Belediyesi oldu ve gereken tüm önlemleri aldı. Biz tüm belediyelerin aynı duyarlılığı göstererek bir an önce kendi sorumluluk alanlarındaki kayıp ve kaçağı ortadan kaldırmalarını istiyoruz" dedi. Kendisine verilen ödül nedeniyle çok mutlu olduğunu dile getiren Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ise, "Biz yapılması gerekeni yaptık. Zira susuzluk tüm ili mağdur etti. Ben bize teşekkür plaketi sunan Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz'e teşekkür ediyor, kendisini ve ekibini ise ortaya koyduğu çalışmalardan dolayı kutluyorum" diye konuştu.