Oral ve meclis üyeleri, mazbatasını aldı

Geri

Oral ve meclis üyeleri, mazbatasını aldı

5 Nisan 2019

HABERİ DİNLE

İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Başkan Oral’ı ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Altınova AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar yalnız bırakmadı.

GENİŞ KATILIM

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İl Genel Meclis üyeleri Ali Çorbacı ve Resul Çiftçi, AK Parti Altınova Belediye Meclis üyeleri Fevzi Arıcı, Ali Saruhan, Bilal Ok, Birol Bayram, Hasan Karabacak ve Şaban Cineviz İl Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

15 yıllık tecrübe, bilgi ve birikimle 5 yıl daha Altınova’ya hizmet edeceğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Hayallerimizi tek tek gerçeğe çeviriyoruz. Turizm ayağımızı da faaliyete geçirerek Altınova’yı dünyaya tanıtacağız. Haziran ayında açılışını yapacağımız 2 projenin Türkiye’de örneği yok. El ele vererek ilçemizi en iyi noktalara taşıyacağız. Bunu; devletimizle, AK Partiyle, hükümetimizle, sanayicimizle, halkımızla, belediyemizle birlikte başaracağız. Seçim sürecinde bize destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.