Oral, misafirlerini ağırlıyor

Oral, misafirlerini ağırlıyor

5 Eylül 2017

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral son olarak, Altınova Karadenizliler Derneği, S.S. Altınova Servis İşletmecileri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimi ve Dünya Ekolojik Yaşamı Sürdürme Derneği(DEKODER) yöneticilerini makamında ağırladı.

AHŞAP SAAT

Altınova Karadenizliler Derneğimiz Başkanı Cevdet Sancaktutan ve Başkan Yardımcısı İshak Çelik, Altınova Belediye Başkanı Oral’ı makamında ziyaret ederek, dernek tarafından yaptırılan ahşap saati hediye ettiler. Aldığı hediyeden dolayı teşekkür eden Başkan Oral, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

BİLGİ VERDİLER

S.S. Altınova Servis İşletmecileri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Fırat ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Oral’ı ziyaret ederek, kooperatif çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

ÇEVRE DERNEĞİNDEN ZİYERET

Başkan Oral’ın son misafirleri ise, Dünya Ekolojik Yaşamı Sürdürme Derneği(DEKODER) Başkanı Köksal Ketenci ve dernek yöneticileri oldu. Nezaket ziyaretinde dernek çalışmaları hakkında Başkan Oral’a bilgi veren DEKODER Başkan Ketenci, belediyenin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyledi. Başkan Oral da dernek yöneticilerine Hersek Bölgesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.