Oral, esnafı tek tek gezdi

Oral, esnafı tek tek gezdi

15 Ocak 2019

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve belediye meclis üyeleri Fevzi Arıcı, Hasan Karabacak, Bilal Ok ve Ali Koçal, Devlet Yolu Altı Caddesi üzerindeki esnafı, Hersek Mahallesi esnafını ve Hersek Sanayi Esnafını ziyaret ettiler.

“YAŞANABİLİR BİR ALTINOVA İÇİN”

Görevi süresinde her zaman vatandaşla iç içe olduklarını dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Yaşanabilir bir Altınova için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Her fırsatta da esnaflarımızı ziyaret ederek onların derdini ve taleplerini alıyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret edip şikâyetlerini dinliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de en küçük sorununu bile kısa zamanda çözüme kavuşması noktasında gayret gösteriyoruz. Toplumumuzun her kesimiyle kucaklaşıp görüş alışverişlerinde bulunup çalışmalarımız şekillendiriyoruz” diye konuştu.