Oral: Dünya Türkün gücünü gördü

Geri

Oral: Dünya Türkün gücünü gördü

8 Ağustos 2016

HABERİ DİNLE

 

Yalova Meydanında gerçekleştirilen mitingde konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 15 Temmuz gecesinden sonra tüm dünyanın Türkün Gücünü bir kez daha gördüğünü dile getirdi.




“ÇOK CİDDİ BİR SALDIRIYDI”

Yalova il protokolü, STK temsilcileri ve vatandaşların büyük destek verdiği Yalova mitinginde AK Parti, CHP, MHP, BBP, SP ve diğer parti temsilcileri hazır bulundu.

Darbe girişimi gecesi her düşünceden, her renkten, her mezhepten insanların tek yürek olduğunu ve ülkesine sahip çıktığını dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “15 Temmuz darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Milletinin bekasına, varlığına, bütünlüğüne yönelik çok ciddi bir saldırıydı. Çok acı olaylar yaşadık, ama bu acı olaylarda gurur duyacağımız tablolarla da karşılaştık.

“GÜCÜMÜZÜ DÜNYAYA GÖSTERDİK”

15 Temmuz gecesi halkımız, gönlünde iman ve vatan sevgisi ile elinde Türk Bayrağıyla gözünü bile kırpmadan tankların ve kurşunların üzerine gitti ve darbecilere gerekli cevabı verdi. Birliğimiz, beraberliğimiz sürdüğü sürece tüm olumsuzlukların üstesinden geleceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, gözünü kırpmadan canını veren vatandaşlar olduğu sürece ilelebet var olacaktır. Biz Türk Milleti olarak, 15 Temmuz gecesi verdiğimiz mücadeleyle gücümüzü dünyaya gösterdik.