Oral: Çevre öncelikli konularımızdan

Oral: Çevre öncelikli konularımızdan

16 Mart 2019

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı'nın (TEMA) iklim dostu, yaşanabilir ve sağlıklı kentler için yerel yönetimlere önerdiği adımları içeren taahhütnamesini imzaladı. TEMA Yalova Temsilciliği görevlisi Özden Fidan, bu duyarlı davranışı nedeniyle Başkan Oral’a teşekkür etti.

“ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK”

Altınova’da çevre konusunda önemli yatırımlara imza attıklarını ifade eden Başkan Oral, “Çöplük alanını iyileştirilerek ilçemize mesire alanına kazandırdık. Kent Ormanını oluşturduk, ikincisi için çalışmalarımız devam ediyor. Arıtma tesisimizi kurduk. Hersek Bölgesinde ciddi çalışmalar yaptık. Çevre konusunda daha birçok hizmeti yerine getirdi. Belediyemizde çevre mühendisi çalıştırarak bu konuya verdiğimiz önemi ortaya koyduk. 15 yılda 25 binin üzerinde ağaç diktik. TEMA Vakfımızla ortak çalışmalar yürüttük, yürütmeye devam ediyoruz” dedi.