Oral: Başımızın tacısınız

Oral: Başımızın tacısınız

8 Haziran 2018

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı. İftarda konuşan Başkan Oral, “Şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Yetim ve öksüz kardeşlerimiz de bize emanettir” dedi.

TEK TEK İLGİLENDİ

Misafirleriyle tek tek ilgilenen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, çocuklarla girdiği diyalog dikkatlerden kaçmadı.İftar programı; ilahi, Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii müezzin-Kayyımı Abid Duman’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua ile başladı.

GENİŞ KATILIM

Altınova Belediye Binası önünde gerçekleşen iftar programına; Altınova Kaymakamı Zafer Engin,Kaymakam Adayı Mehmet Yasin Erkan, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mesut Aslan, Altınova İlçe Emniyet Amiri m. Ferit Duman, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetimi, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, gazeteciler ve davetliler katıldı.