Öğrencilerle buluşan Başkan Oral: İsteyin yapalım

Öğrencilerle buluşan Başkan Oral: İsteyin yapalım

19 Ocak 2023

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Vakıfbank İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki parklarda yapılacak olan yenileme çalışmaları öncesi Vakıfbank İlkokulu öğrencilerinin görüş ve isteklerini dinledi.

“Sizin görüşleriniz bizim için önemli”

Vakıfbank İlkokulu Konferans Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, yeni parklarla ilgili öğrencilerin görüşlerini dinledi. İlçedeki parkların onarılıp yenileneceğini ifade eden Başkan Oral, “Parklarda hangi oyun alanlarının olmasını istediğinizi öğrenmek istiyoruz. Sizin görüş ve düşünceleriniz, talepleriniz bizim için oldukça önemlidir” diye konuştu.

“Her yatırım, onların geleceği içindir”

Öğrencilerle bir araya gelerek sohbet edip görüş alışverişinde bulunan Başkan Oral, “Öğrencilerimizin fikirlerini çok önemsiyoruz. Belediye olarak çocuklarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Onların fikirlerini çok önemsiyor, güzel enerjilerine çok inanıyorum. İlçemizde yapılan her yatırım, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği içindir. Onlara kapımız her zaman açık” diye konuştu.