Muhtarlar yemekte buluştuk

Geri

Muhtarlar yemekte buluştuk

24 Ekim 2018

HABERİ DİNLE

Altınova İlçesindeki mahalle ve köy muhtarları ile aileleri yemekte buluştu. Yemeğe; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

“KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”

Yemekte konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, muhtarların yerel demokrasinin önemli bir parçası olduğunu belirterek, “Muhtarlık, halkla devlet arasında bir köprüdür. Sizler demokrasinin ilk halkasısınız. Sorunların takipçisi olup, çözüme kavuşturulması noktasında ilk mercisiniz. Biz de Altınova Belediyesi olarak, mahalle ve köylerimize elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. Bizim kapımız her zaman sizlere açık” diye konuştu.

“UYUMLU ÇALIŞMA”

Altınova’da iyi bir ekip ve uyumlu çalışmanın gerçekleştiğini dile getiren Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, “Öncelikle belediye başkanımıza bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz. Tüm köyleri çok ciddi hizmetler ve yatırımlar gerçekleştiriliyor. Biz de her zaman muhtarlarımızla bir aradayız” dedi.

“ÇOK İYİ DURUMDAYIZ”

Diğer illerin köylerine göre Yalova’nın çok ileri durumda olduğunu ifade eden AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, “, “Hizmette sınır yok. Tüm köylerimiz şehirlerden farksız. Ama ihtiyaç bitmez. İhtiyaç bitti mi hayatta biter. Sizler, bizler hepimiz seçimle hizmet için görevlendirildik. Hepimizin amacı halkımıza hizmet etmek. Bunu da Altınova’da birlik beraberlik içinde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yemekte muhtarlar adına söz alan Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, “Öncelikle belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Altınova çok şanslı bir ilçe öncelikle bunu söylemek isteriz. Bizim başarılarımızın arkasında eşlerimizin olduğunu da belirtmek isterim. Biz el ele vererek bulunduğumuz yere hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Belediyemize ile genel meclisimize, hükümetimize teşekkür ederiz” dedi.