“Muhasebeciler bir işletmenin can damarıdır”

“Muhasebeciler bir işletmenin can damarıdır”

9 Mart 2023

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, muhasebecilerin haftasını kutladı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Muhasebe Haftası kapsamında ilçede görev yapan muhasebecileri ziyaret etti.

İlk ziyaret Mali Hizmetlere

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Muhasebe Haftası kapsamında ilk olarak belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğünü ziyaret etti. Ardından ilçede görev yapan muhasebecileri ziyaret eden Başkan Oral, kendilerinin haftalarını kutlayarak sohbet etti.

Muhasebecilerin bir işletmenin can damarı olduğunu vurgulayan Başkan Oral, “Muhasebeci, kamu gelirlerinin düzenli olarak toplanması ve işletmelerimizin muhasebe kayıtlarının sağlıklı olarak tutulmasına yönelik önemli bir hizmeti yerine getiriyor. Bu önemli görevde tüm muhasebecilerin haftasını kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.