Küçük çocuğun Polis olma hayalini gerçekleştirdi

Geri

Küçük çocuğun Polis olma hayalini gerçekleştirdi

5 Şubat 2023

HABERİ DİNLE

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, polis olmak isteyen 7 yaşındaki Ali Ömer Aktaş’a yaptığı sürprizle hayalini gerçekleştirdi. Kendisi için özel yaptırılan polis üniformasını giyen küçük çocuğun mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, kendisine polis olmak istediğini söyleyen 7 yaşındaki Ali Ömer Aktaş’a çok özel bir sürpriz yaptı. Küçük Ali Ömer ve babasını makamında ağırlayan Başkan Dr.Metin Oral, özel yaptırdığı polis üniformasını hediye etti. Kendisine hediye edilen polis üniformasını hemen sırtına geçiren küçük çocuğun mutluluğu ise gözlerinden okundu. Hayatı boyunca unutamayacağı bu özel hediye için başkana teşekkür eden Ali Ömer Aktaş, polis üniformasını üzerinden çıkarmayacağını söyledi.

“POLİS TEŞKİLATIMIZA KÜÇÜK KAHRAMAN DAHA KAZANDIRDIK”

Ali Ömer’in mutluluğuna ortak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Altınova Belediye Başkanı Dr. Oral, “Ülkemizin güvenliği ve huzurunun teminatı olan Polis Teşkilatımıza kahraman bir üye daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın değerlerimize sahip çıkmaları, bu bilinçle büyümeleri bizim geleceğimiz adına çok önemli ve anlamlı.” Şeklinde konuştu. Baba Nurtekin Aktaş da başkan Metin Oral, bu anlamlı ve güzel jesti için teşekkür etti.