KKTC’li öğrencilerden duygusal veda

Geri

KKTC’li öğrencilerden duygusal veda

28 Nisan 2017

HABERİ DİNLE

 

 

 

 

Altınova Belediyesi 6. Uluslararası 23 Nisan Halk Oyunları Çocuk Festivali kapsamında ilçeye gelen KKTC Esentepe İlkokulu öğrencileri, unutulmaz anılar yaşadı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

KKTC Esentepe İlkokulu Müdür Yardımcısı Hasan Ergürer, Okul Aile Birliği Başkanı Türkmen Kim, Folklor Öğretmenleri Doğay Bahir,  Kezban Hırok, ve Halil Bindai ile öğrenciler, Altınova Hükümet Konağı’nda gerçekleşen 23 Nisan kutlamalarında sergiledikleri halk oyunlarıyla büyük beğeni topladı.

AYRILIK ZOR OLDU

Altınova’da kaldıkları süre içerisinde ilçedeki ailelerde kalan Kıbrıslı öğrenciler, oldukça mutlu günler geçirdi. Yalova, Bursa, Kocaeli ve İstanbul’u gezme imkanı bulan öğrenciler, bölgemizin tarihi ve turistlik yerlerini görme imkanı da buldular. Misafir öğrencileri ağırlayan Altınovalı öğrenciler, ileriye dönük sağlam arkadaşlıklara adım eterken ayrılık zamanı duygusal anlar yaşadılar.

BAŞKANA ZİYARET

KKTC Esentepe İlkokulu yöneticileri, öğretmen ve öğrencileri, Altınova’daki son günlerinde Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyarette öğrencilerle sohbet eden Başkan Orali, kendilerine çeşitli hediyeler de verdi. Öte yandan misafir okulun müdür yardımcısı Hasan Ergürer ve Başkan Oral karşılıklı olarak hediyeleştiler.