İlk mezunlarını verdi

İlk mezunlarını verdi

30 Mayıs 2017

Altınova Anadolu Lisesi öğrencilerini mezuniyet töreninde Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ve Altınova ÇPL Müdür Erdinç Bakkal yalnız bırakmadı.

“GURUR GÜNÜ”

Okul olarak büyük bir gurur yaşadıklarını ifade eden Altınova Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Gökkaya, “Üniversiteye giriş sınavında okul olarak büyük bir başarı elde ettik. İlk genelinde ilk sıralarda yer aldık. Öğrencilerimizin bu başarıyı elde etmesinde önemli emekleri olan, gönüllü olarak hafta sonları dahil okul çıkışlarından sonra takviye kurslarına katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Altınova Belediye Başkanı dr. Metin Oral da, “Gençlerimize bundan sonraki eğitimlerinde başarı, bundan sonraki hayatlarında ise sağlık ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu.