İkinci dönem hayırlı olsun

Geri

İkinci dönem hayırlı olsun

1 Mart 2014

HABERİ DİNLE

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısının başlanası nedeniyle yayınladığı mesajda tüm eğitim camiasına başarılar diledi.

Altınova’da 2 lise, 10 ilkokul, biri imam hatip olmak üzere 11 ortaokul ve 3 anaokulda 3 bin 659 öğrenci ve 230 öğretmen ders başı yaptı.

EĞİTİME TAM DESTEK

Oral, öğrenci ve öğretmenlerin başarılı bir ikinci dönem geçirmesini diledi. Belediye olarak eğitim ve öğretim çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Oral, “Öğrenci ve öğretmenlerimizin, geleceğimizin teminatı olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle belediye olarak eğitim öğretim hayatlarında öğrenci ve öğretmenlerimize desteklerimizi sürdürmekteyiz” dedi.

İkinci döenemin sınavlar nedeniyle daha zor geçeceğini dile etiren Başkan Oral, “İkinci dönem sınavların yoğunlukta olacağı bir dönem olacak. Öğrencilerimizden motivasyonlarını bozmadan çalışmalarının kendilerine faydalı olacağını düşünüyorum. Yeni dönem öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.