İHA’dan Başkan Oral’a ziyaret

Geri

İHA’dan Başkan Oral’a ziyaret

9 Haziran 2016

HABERİ DİNLE

 

İHA Bursa Bölge Müdürü İrfan Altıkardeş ve İHA Yalova Temsilcisi Saim Çotuk, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Belediye Meclis üyesi Fevzi Arıcı ve Mimar Bülent Yılmaz da hazır bulundu.

“MESAFELER KISALDI”

İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında misafirlerine bilgi veren Başkan Oral, “Osmangazi Köprüsü ile birlikte İstanbul, Yalova ve Bursa’nın komşulukları pekişti. Köprümüz ve yeni otobanımızla birlikte mesafelerimiz kısaldı. Artık İzmir bile bizlere çok yakın. Bu projeleri hayata geçiren Hükümetimize minnettarız” dedi.

BİNALARA TOPLU AÇILIŞ

Altınova’ya kurulan tersanelerle birlikte geleceğe yönelik çalışmalar başlattıklarını ifade eden Başkan Oral, “2013’e kadarki Stratejik Planımızı tamamladık. Tüm çalışmalarımızı bu plan çerçevesinde yapıyoruz” dedi. Altınova Belediyesi’nin ödüllü Akıllı ve Çevreci yeni hizmet binasının inşaatı devam etiğini vurgulayan Oral, “Binamız bu yılsonuna kadar tamamlanacak. Bunun yanı sıra Altınova Devlet Hastanemiz ve SSK binamız da tamamlanmak üzere. Altınova Belediye spor Salonumuz tamamlandı. Tüm bu önemli yatırımları toplu olarak hizmete açacağız” diye konuştu.