İçme Suyu ve Kanalizasyon Hatların Deplase İşi Geçici Kabulü

İçme Suyu ve Kanalizasyon Hatların Deplase İşi Geçici Kabulü

19 Haziran 2014

Karayolları Genel Müdürlüğü ile Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı arasında imzalanan 23.03.2012 tarihli Protokol kapsamında; Gebze–Orhangazi Otoyol projesi içerisinde yeralan Altınova Belediye Başkanlığına ait içme suyu ve kanalizasyon hatların deplase edilmesinden sonra Başkanlığımız Teknik ekiplerince geçici kabulü yapılmıştır.18/06/2014 tarihinde oluşturulan komisyonda Belediyemiz den Çağrı GÜROL(Fen İşl. Çevre Müh.)Yücel ÖZBAKIŞ(Fen İşl. Teknisyeni),Cumhur AKMANSOY (Fen İşl. İnşaat Müh.) Erol ERDOĞMUŞ(Su İşl. Sorumlusu) ve Muhittin BAŞBUĞ( Su İşl. Çalışanı) ile MAKYOL-GÖÇAY A.O ‘lığından Yetkili Mehmet Ali ERBEK ile yapılan 24 adet projenin deplase edilme işi gezilerek kontrol edilerek geçici kabulü yapılmıştır.