“Hizmet ve eserlere devam edeceğiz”

Geri

“Hizmet ve eserlere devam edeceğiz”

9 Mayıs 2023

HABERİ DİNLE

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve partililer, İlçe yöneticileri, Cumhuriyet Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

14 Mayıs’a kadar kapı kapı gezeceklerini söyleyen AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, “21 yıl eser ve hizmet siyasetiyle ilmek ilmek, nakış nakış ülkemizin her bir metrekaresini imar ve ihya ile geçti. 14 Mayıs’tan sonra da hizmet ve eser siyasetine devam edeceğiz” dedi.

 “Yolculuğumuza devam edeceğiz”

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını sürdüren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Parti Altınova İlçe yöneticileri, ev ziyaretleri gerçekleştirdiler.

İç ve dış güçler

Ziyaretlerde konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Türkiye başta Savunma Sanayii olmak üzere her alanda kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü bir ülke halşne geldi. Tabi, bu durum içte ve dışta bir takım güçlerin işine gelmiyor. 2013 yılında İMF gibi namert bir kuruluşa borçlu olmaktan kurtulduk. Yapılanları kendi öz kaynaklarımızla, kendi imkânlarımızla yapıyor konumuna geldik.

“İzin vermeyeceğiz”

Türkiye son 21 yılda önemli bir mesafe aldı. Artık söz dinleyen değil, sözü dinlenen bir Türkiye var. The Economist Dergisi ‘Erdoğan gitmelidir’ diye manşet atıyor. Neden? Çünkü Türkiye’nin bu topraklarda güçlenmesi, tam bağımsız olarak kendi geleceğini tayin etmesi onları rahatsız ediyor. Küresel güçlerin operasyon aygıtı olan dergilerin kapaklarıyla Türkiye’nin, iç siyasetimizin yönlendirilmesine izin vermeyeceğiz” diye konuştu.